Antena Meniu Search
x

Video Bărbat atacat şi sfâşiat de urs chiar în spatele casei, în Prahova. Câinii au sărit să-l apere: "Va rămâne mutilat pe tot restul vieţii"

Urşii continuă să semene panică printre prahoveni. De data aceasta, un bărbat a fost atacat chiar în spatele casei sale. A văzut moartea cu ochii şi, dacă nu îl apărau câinii, ar fi fost sfârtecat de fiara sălbatică. A ajuns la spital în stare gravă, cu trupul brăzdat de răni, iar medicii se chinuie să-l ţină în viaţă.

de Redactia Observator

la 25.09.2021, 09:24

Vezi și

Incidentul teribil s-a petrecut la apus, în comuna Secăria, o zonă de împădurită, unde urşii obişnuiesc să coboare des. Bărbatul se afla în curte şi s-a trezit cu animalul sălbatic în faţa lui. A fost înşfăcat cu ghearele şi lovit de mai multe ori.

Câinii de pază i-au salvat viaţa, alungând ursul

Salvarea bărbatului a venit odată ce un coleg l-a găsit căzut într-o zonă greu accesibilă de pe o stradă din Comarnic. Împreună cu alţi localnici, care au sărit în ajutor, au dus victima într-un loc în care a putut ajunge şi ambulanţa şi imediat a fost preluat de medici. 

Sleit de puteri, bărbatul de 44 de ani le-a spus medicilor cum s-a întâmplat totul. Câinii lui de pază au fost eroi. Au alungat ursul şi au făcut scut în jurul bărbatului, pentru a-l apăra.

Violeta Tănase, reprezentant SJU Ploiești: La momentul acesta este în curs de investigare, să sperăm că sunt doar leziuni de părţi moi, nu şi intracerebrale. Probabil va supravieţui acestui eveniment, dar sechelele vor fi importante şi va rămâne mutilat pe tot restul vieţii. 

Mesajele RO-Alert cu privire la prezenţa urşilor în satele din Prahova continuă să curgă în valuri. În Comarnic, este al doilea caz de acest gen din septembrie. În urmă cu două săptămâni, un alt bărbat a fost sfâşiat de urs şi s-a ales cu numeroase răni grave.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Bărbat atacat şi sfâşiat de urs chiar în spatele casei, în Prahova. Câinii au sărit să-l apere: "Va rămâne mutilat pe tot restul vieţii"