Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Târgu Jiu şi-a snopit soacra, apoi s-a răzbunat pe soţie. A bătut-o pe tânără până a băgat-o în spital

Un bărbat de 43 de ani, din Târgu-Jiu, este cercetat de polițiști, după ce şi-ar fi bătut soacra. Femeia a sunat la 112, cerând agenţilor s-o apere de propriul ginere.

Grăzăvie în Târgu Jiu. Un bărbat şi-a snopit soacra până a băgat-o în spital - Imagine ilustrativă

Un bărbat de 43 de ani, din Târgu-Jiu, este cercetat de polițiști, după ce şi-ar fi bătut soacra. Femeia a sunat la 112, cerând agenţilor s-o apere de propriul ginere.

Furios, bărbatul şi-a agresat şi soţia, care încerca să-și apere mama.

”La data de 25 februarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Târgu-Jiu au fost sesizaţi, prin apelul 112, de către o femeie de 47 de ani, din localitate, despre faptul că, în timp ce se afla la locuință, împreună cu fiica sa de 26 de ani, în urma unui conflict spontan cu ginerele său, în vârstă de 43 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, acesta ar fi exercitat acte de violenţă asupra sa.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violențe. Totodată, tânăra de 26 ani, din localitate, a sesizat faptul că, pe fondul geloziei, soțul său ar fi exercitat acte de violenţă şi asupra sa. Victima a solicitat să fie transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, a declarat pentru presa locală Corina Scurtu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violență în familie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Târgu Jiu şi-a snopit soacra, apoi s-a răzbunat pe soţie. A bătut-o pe tânără până a băgat-o în spital