Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Maramureșean plecat după ciuperci, dispărut de 24 de ore. Omul este căutat de zece salvamontiști

Un bărbat plecat după ciuperci în cursul zilei de duminică, 21 iunie, în zona satului maramureșean Boiereni, este de negăsit. Omul, care nu a mai fost văzut de ieri, de la ora 15.30, este căutat de zece salvatori montani.

de Veronica Micu

la 22.06.2020 , 14:56

  • Mai mulți salvatori montani au plecat pe urmele bărbatului, în speranța că-l vor găsi.
  • Omul este dispăărut de aproape 24 de ore.

”Persoana plecata dupa ciuperci nu a mai fost vazuta de ieri de la ora 15.30. Persoana are antecedente medicale, nu are telefon iar disparitia a fost semnalata in zona satului Boiereni, dealul Lighetului, Rohia – Tg Lapus.

Apelul venit prin 112 a pus in miscare 2 echipe de 10 salvatori montani care in acest moment se deplaseaza la locul in care a fost vazut ultima oara barbatul ratacit.

Acolo salvatorii vor face jonctunea si cu alte forte ale MAI si ISU urmand sa coordoneze actiunea pentru gsirea persoanei rătăcite”, precizează Salvamont Maramureș.

Articolul continuă după reclamă

Acțiunea de salvare este în plină desfășurare.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Maramureșean plecat după ciuperci, dispărut de 24 de ore. Omul este căutat de zece salvamontiști