Antena Meniu Search
x

Bărbat de 35 de ani, găsit mort într-o cameră de hotel din Slatina. Era dat dispărut de familie

Tragedie în Slatina. Un bărbat de 35 de ani a fost găsit mort, vineri, în camera unui hotel. Bărbatul fusese dat dispărut de familie. Din primele informaţii, poliţiştii nu exclud varianta unei sinucideri. 

de Redactia Observator

la 15.03.2024, 18:38

Polițiștii Poliției municipiului Slatina au fost sesizați, vineri, în jurul orei 15.00, de către un angajat al unui hotel din oraș cu privire la faptul că o persoană ar fi decedat într-una din camerele hotelului. La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției municipiului Slatina.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit identitatea bărbatului. Acesta are 35 de ani și este din Slatina, județul Olt, care figura pe lista persoanelor dispărute, din data de 14 martie. La fața locului, s-a deplasat și un echipaj medical care a constatat decesul.

Trupul bărbatului, transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina pentru necropsie

Trupul bărbatului a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Potrivit surselor Observator, ar fi vorba despre o sinucidere. În camera de hotel s-ar fi găsit mai multe pastile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Bărbat de 35 de ani, găsit mort într-o cameră de hotel din Slatina. Era dat dispărut de familie