Antena Meniu Search
x

Bărbat de 41 de ani reținut după ce ar fi făcut acte sexuale explicite, în faţa femeilor, într-un tramvai din Capitală. O tânără l-a reclamat la poliție

Incident de-a dreptul revoltător într-un tramvai din București. Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce ar fi făcut mai mule acte sexuale explicite, în faţa femeilor. Faptele au fost reclamate de o tânără. Atunci când a fost găsit de poliţişti, bărbatul făcea acte similare, într-o staţie de tramvai din Sectorul 6, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 01.03.2024, 09:08

Bărbat de 41 de ani reținut după ce ar fi făcut acte sexuale explicite, în faţa femeilor, într-un tramvai din Capitală. O tânără l-a reclamat la poliție
Bărbat de 41 de ani reținut după ce ar fi făcut acte sexuale explicite, în faţa femeilor, într-un tramvai din Capitală. O tânără l-a reclamat la poliție - Profimedia (poză ilustrativă)

Potrivit Poliţiei Capitalei, joi, poliţiştii de la Brigada de Poliţie pentru Transportul Public au reţinut un bărbat, în vârstă de 41 de ani, cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Ancheta a început după ce, în 23 februarie, Brigada de Poliţie pentru Transportul Public a fost sesizată de către o tânără, cu privire la faptul că, în timp ce a călătorit cu tramvaiul, a observat un bărbat care are un comportament nepotrivit, în sensul că se poziţionează în faţa femeilor, săvârşind acte sexuale explicite.

Bărbatul, reclamat de o tânără

În urma cercetărilor, a reieşit că fapta ar fi comisă de către un bărbat în vârstă de 41 de ani.

”În această dimineaţă, 29 februarie 2024, în jurul orei 08.00, în urma activităţilor investigativ-operative, poliţiştii l-au prins în flagrant pe bărbat, în timp ce săvârşea astfel de acte, într-o staţie de tramvai, din Sectorul 6. Bărbatul a fost imobilizat şi condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală”, a transmis Poliţia Capitalei.

Cercetările sunt continuate de către Brigada de Poliţie pentru Transportul Public, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Bărbat de 41 de ani reținut după ce ar fi făcut acte sexuale explicite, în faţa femeilor, într-un tramvai din Capitală. O tânără l-a reclamat la poliție