Antena Meniu Search
x

Bărbat de 43 de ani, arestat după un scandal la o terasă din Codlea. S-a certat cu alt client şi a scos un cuţit să-l atace

Un bărbat, de 43 de ani, a ajuns în arest după un scandal ce s-a petrecut la un restaurant din Codlea, în urma căruia o altă persoană a fost rănită, cu un obiect cu tăiş, pe care agresorul l-ar fi avut asupra sa.

de Redactia Observator

la 17.01.2024, 16:34

- Shutterstock

Potrivit IPJ Braşov, între cei doi bărbaţi ar fi avut loc un conflict spontan, survenit pe terasa restaurantului, context în care bărbatul l-ar fi lovit pe celălalt cu un obiect tăietor, provocându-i leziuni.

"În urma audierilor efectuate şi în baza materialului probator, poliţiştii au dispus, iniţial, reţinerea bărbatului şi introducerea sa în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Braşov pentru o perioadă de 24 de ore, iar după prezentarea acestuia de către procurorul de caz în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi, acesta a emis un mandat de arestare pentru o perioadă de 30 de zile", a transmis, miercuri, IPJ Braşov, potrivit Agerpres.

Bărbatul de 43 de ani este anchetat pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi portul fără drept de obiecte periculoase, cercetările fiind continuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Codlea, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Bărbat de 43 de ani, arestat după un scandal la o terasă din Codlea. S-a certat cu alt client şi a scos un cuţit să-l atace