Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bărbat de 50 de ani din Giurgiu, spulberat de tren în timp ce traversa calea ferată la Vadu Lat. Medicii n-au mai putut face nimic

Tragedie în comuna Clejani, judeţul Giurgiu. Un bărbat a murit, după ce a fost lovit de tren în timp ce traversa liniile de cale ferată.

de Redactia Observator

la 02.08.2024 , 15:53

Poliţiştii giurgiuveni efectuează cercetări pentru ucidere din culpă după ce un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din comuna Clejani, judeţul Giurgiu, a decedat după ce a fost lovit în timp ce traversa liniile de cale ferată, în localitatea Vadu Lat, de către un tren de marfă ce se deplasa pe ruta Bucureşti-Craiova.

"Poliţiştii din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Giurgiu au fost sesizaţi prin apel 112, joi, 1 august, la orele 21:20, cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost acroşat de către un tren de marfă, în staţia CFR, din localitatea Vadu Lat. În temeiul sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au identificat cadavrul unui bărbat, de 50 de ani, din comuna Clejani, judeţul Giurgiu. Din primele cercetări, a reieşit faptul că bărbatul în cauză ar fi fost surprins, în timp ce traversa liniile de cale ferată, de către un tren de marfă, care se deplasa pe ruta Bucureşti-Craiova. Atât mecanicul, cât şi ajutorul său au fost testaţi cu aparatele etilotest, rezultatele fiind 0", se arată într-un comunicat de presă, emis vineri, de IPJ Giurgiu, potrivit Agerpres.

În cauză, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. 

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Bărbat de 50 de ani din Giurgiu, spulberat de tren în timp ce traversa calea ferată la Vadu Lat. Medicii n-au mai putut face nimic