Antena Meniu Search
x

Bărbat de 51 de ani, mort la locul de muncă. A fost lovit de motostivuitorul manevrat de un coleg, în Sebeș

Un bărbat de 51 de ani din Sebeș a murit sâmbătă, după ce a fost călcat de un motostivuitor manevrat de un coleg de serviciu. Poliţia anunţă că a deschis o anchetă în urma acestui accident de muncă, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 17.02.2024, 15:03

Bărbat de 51 de ani, mort la locul de muncă. A fost lovit de motostivuitorul manevrat de un coleg, în Sebeș
Bărbat de 51 de ani, mort la locul de muncă. A fost lovit de motostivuitorul manevrat de un coleg, în Sebeș - Profimedia (poză ilustrativă)

„Un bărbat de 51 de ani, din Sebeş, în timp ce se afla la muncă, în incinta unei societăţi comerciale din municipiul Sebeş, ar fi fost surprins şi accidentat de un motostivuitor, în timp ce acesta ar fi fost manevrat de un alt angajat al firmei”, informează, sâmbătă, oficialii Poliţiei judeţene Alba. 

A murit, după ce un coleg l-a lovit cu motostivuitor

În urma accidentului, bărbatul a murit. Poliţiştii precizează că au deschis un dosar penal care vizează infracţiuni de ucidere din culpă şi nerespectarea măsurilor de sănătate şi securitate în muncă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Bărbat de 51 de ani, mort la locul de muncă. A fost lovit de motostivuitorul manevrat de un coleg, în Sebeș