Antena Meniu Search
x

Bărbat de 58 de ani din Botoșani, condamnat la 20 de ani de închisoare. În 2023 i-a tăiat capul finului său, apoi i-a lăsat cadavrul în curte și a plecat

Un bărbat din Botoșani a fost condamnat la 20 de ani de închisoare, după ce în 2023 și-a ucis finul. Victima a fost găsită de un vecin, decapitată. 

de Redactia Observator

la 29.03.2024, 12:27

Bărbat de 58 de ani din Botoșani, condamnat la 20 de ani de închisoare. În 2023 i-a tăiat capul finului său, apoi i-a lăsat cadavrul în curte și a plecat
Bărbat de 58 de ani din Botoșani, condamnat la 20 de ani de închisoare. În 2023 i-a tăiat capul finului său, apoi i-a lăsat cadavrul în curte și a plecat - Shutterstock (poză ilustrativă)

Bărbatul de 58 de ani, care este acuzat de omor calificat, a fost condamnat la 20 de ani de închisoare, însă decizia nu este definitivă și poate fi contestată. În 2023, bărbatul i-a tăiat capul fiului său. Trupul lui a fost găsit decapitat în curte, de către un vecin, potrivit Botoșaninews.ro.

Condamnat la 20 de ani de închisoare, pentru că și-a decapitat finul

Victima este un bărbat de 54 de ani care locuia singur. Bărbatul era tatăl a doi copii și fusese părăsit de soție iar localnicii spun că în ultima perioadă căzuse în patima alcoolului.

Imediat după ce și-a decapitat finul, bărbatul a mers acasă. Polițiștii au găsit în locuința lui haine și încălțăminte care erau pline de sânge.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Bărbat de 58 de ani din Botoșani, condamnat la 20 de ani de închisoare. În 2023 i-a tăiat capul finului său, apoi i-a lăsat cadavrul în curte și a plecat