Antena Meniu Search
x

Video Bărbat de 66 de ani, salvat de pompieri după ce a căzut într-o fântână adâncă de 10 metri, în Dolj. A ajuns la spital cu un elicopter SMURD

Un bărbat de 66 de ani a căzut într-o fântână adâncă de 10 metri. Pompierii au reușit să-l scoată înainte de a se produce o tragedie și a fost transportat la spital cu un elicopter SMURD.

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 12.02.2023, 13:30

A ajuns la spital cu un elicopter SMURD
Bărbat de 66 de ani, salvat de pompieri după ce a căzut într-o fântână adâncă de 10 metri, în Dolj - ISU Dolj

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dolj a anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină, duminică dimineaţa, pentru scoaterea unui bărbat căzut într-o fântână. La faţa locului s-au deplasat o autospecială, un echipaj al Serviciului de Ambulanţă şi elicopterul SMURD. 

Bărbatul a fost transportat la spital cu un elicopterul SMURD

“La sosirea forţelor la locul intervenţiei bărbatul de aproximativ 66 ani, era conştient şi cooperant. Imediat s-a trecut la extragerea persoanei din fântâna adâncă de aproximativ zece metri cu un diametru de un metru”, a transmis ISU Dolj. 

Bărbatul a fost scos şi a primit îngrijiri din partea echipajului SAJ. Apoi el a fost preluat de elicopterul SMURD şi transportat la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Bărbat de 66 de ani, salvat de pompieri după ce a căzut într-o fântână adâncă de 10 metri, în Dolj. A ajuns la spital cu un elicopter SMURD