Antena Meniu Search
x

Bărbat de 68 de ani din Sibiu, reţinut după ce şi-a bătut fiica şi nepotul de doar 7 ani. Scandalul ar fi pornit de la bani

Un bărbat de 68 de ani a fost reţinut şi arestat pentru 24 de ore de poliţiştii din oraşul Avrig după ce şi-a agresat fiica şi nepotul, informează, vineri, IPJ Sibiu.

de Redactia Observator

la 16.12.2022, 11:41

Bărbat de 68 de ani din Sibiu, reţinut după ce şi-a bătut fiica şi nepotul de doar 7 ani

"La data de 15 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Avrig au reţinut un localnic în vârstă de 68 de ani, cercetat penal pentru săvârşirea a două infracţiuni de violenţă în familie. În fapt, la data de 14 decembrie a.c., în jurul orei 18,00, în timp ce se aflau la domiciliu, pe fondul unor neînţelegeri legate de o sumă de bani, bărbatul şi-ar fi lovit în mod repetat fiica, în vârstă de 38 de ani, precum şi pe fiul acesteia, în vârstă de 7 ani", precizează IPJ Sibiu, potrivit Agerpres.

Bărbatul, reţinut pentru 24 de ore

Femeia agresată a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost transportată la spital.

Pe numele bărbatului de 68 de ani a fost deschis un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie. Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unităţii de Parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Bărbat de 68 de ani din Sibiu, reţinut după ce şi-a bătut fiica şi nepotul de doar 7 ani. Scandalul ar fi pornit de la bani