Antena Meniu Search
x

Galerie foto Bărbat de 70 de ani, găsit ars de viu în propria casă. Două locuinţe mistuite de flăcări, într-un incendiu teribil în Sibiu

Incendiu devastator în Boiţa, Sibiu. Un bărbat de 70 de ani a fost găsit carbonizat în locuinţa sa, după ce două case au fost cuprinse de flăcări, marţi dimineaţa.

de Redactia Observator

la 10.10.2023, 07:50

”Pompierii sibieni intervin de urgenţă în localitatea Boiţa pe strada Boişoara, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu care se manifestă la două case de locuit. La faţa locului sunt mobilizate trei autospeciale de stingere, o autocisternă, o autospecială de primă intervenţie, un echipaj SMURD şi SVSU Boiţa. Incendiul se manifestă violent la două case şi o anexă gospodărească, pe o suprafaţă totală de aproximativ 300 mp”, a anunţat ISU Sibiu.

Ulterior, reprezentanţii ISU au transmis că pompierii au găsit un bărbat de aproximativ 70 de ani decedat. 

”Incendiul a fost localizat. Se lucrează pentru lichidarea incendiului şi îndepărtare efectelor negative”, a precizat ISU.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Bărbat de 70 de ani, găsit ars de viu în propria casă. Două locuinţe mistuite de flăcări, într-un incendiu teribil în Sibiu