Antena Meniu Search
x

Bărbatul decapitat cu drujba, în Timiş, ar fi putut fi salvat, dacă operatorul 112 ar fi luat în serios apelul (Video)

Apar detalii uluitoare despre crima care a îngrozit vestul ţării la finalul lunii ianuarie. Tatăl ucis cu o drujbă în faţa copiilor săi ar fi putut fi salvat! Apelul la 112 a fost ignorat, recunosc si autorităţile.

de Redactia Observator

la 14.03.2019, 20:13

Vezi și

Apar detalii uluitoare despre crima care a îngrozit vestul ţării la finalul lunii ianuarie. Tatăl ucis cu o drujbă în faţa copiilor săi ar fi putut fi salvat! Apelul la 112 a fost ignorat, recunosc si autorităţile.

La ora 4:49 dimineaţa, a fost înregistrat primul apel la 112, de care depindea viaţa bărbatului de 45 de ani. Fiul cel mare al victimei a cerut disperat ajutor. În toiul nopţii, poliţistul din dispecerat nu l-a luat în serios pe tânărul de 18 ani. I-ar fi spus băiatului să se culce. Şi că, cel mai probabil, zgomotul de drujbă se aude de la vecini. 

Al doilea apel la 112 a fost dat la doar 7 minute după primul apel. Cineva din casă a sunat la Poliţie, în timp ce bărbatul încerca să îşi salveze viaţa. A ieşit prin spatele locuinţei şi a încercat să fugă, dar agresorul l-a prins şi l-a omorât. 

Ucigaşul a intrat în casă după ce a tăiat uşa de la intrare. Până să fie ucis, bărbatul a apucat să îşi salveze fiul mai mic, de 14 ani. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu doar criminalul e acum anchetat ci şi angajatul IPJ Timiş care a ignorat apelul.  

Magistraţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara fac şi ei verificări în acest caz. Poliţistul este cercetat pentru neglijenţă în serviciu. 

Scandalul între cei doi ar fi pornit de la o maşină pe care victima o vânduse agresorului în trecut. Autorităţile ştiau că primise ameninţări. Au mai intervenit şi în urmă cu aproape un an, când ucigaşul a vandalizat autoturismul bărbatului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Bărbatul decapitat cu drujba, în Timiş, ar fi putut fi salvat, dacă operatorul 112 ar fi luat în serios apelul (Video)