Antena Meniu Search
x

Bărbat din Constanța, arestat preventiv, după ce a încercat să violeze o femeie în cimitir. Victima s-a apărat cu o lopată

Un bărbat a fost arestat preventiv după ce a încercat să violeze o femeie într-un cimitir din Constanţa. Victima a reuşit să scape după ce a opus rezistenţă şi l-a lovit pe agresor cu o lopăţică de metal în cap, potrivit News.ro.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 07.10.2022, 14:27

Victima s-a apărat cu o lopată
Bărbat din Constanța, arestat preventiv, după ce a încercat să violeze o femeie în cimitir - Shutterstock

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă, că procurorii cercetează un bărbat pentru tentativă de viol.  

“La data de 18 septembrie, în jurul orelor 15:20-15:30, în timp ce persoana vătămată E.C.R. se afla în incinta Cimitirului din municipiul Constanţa, P.N. a acostat-o pe aceasta din spate, după care, prin exercitarea de acte de violenţă, a atins-o în zona sânilor şi a feselor, cu intenţia de a întreţine un raport sexual cu aceasta, acţiuni întrerupte de către persoana vătămată, care a opus rezistenţă şi l-a lovit cu o lopăţică metalică în zona capului”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa. 

Bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Constanţa, care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi merge să votaţi la toate alegerile în acest an?

Observator » Evenimente » Bărbat din Constanța, arestat preventiv, după ce a încercat să violeze o femeie în cimitir. Victima s-a apărat cu o lopată