Antena Meniu Search
x

Bărbat din Dolj, reținut după ce a dat foc mașinii fostei sale iubite. A fost prins de polițiști abia după 7 luni

Răzbunare dusă la extrem. Un bărbat din Dolj a fost reținut de polițiști, după ce acesta a dat foc mașinii fostei sale iubite. El a fost identificat abia după 7 luni de la incident, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 16.09.2023, 17:15

Bărbat din Dolj, reținut după ce a dat foc mașinii fostei sale iubite. A fost prins de polițiști abia după 7 luni
Bărbat din Dolj, reținut după ce a dat foc mașinii fostei sale iubite. A fost prins de polițiști abia după 7 luni - Shutterstock

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au anunţat, sâmbătă, că poliţiştii Secţiei 3 au reţinut un bărbat de 41 de ani, din comuna Pleniţa, bănuit de comiterea infracţiunii de distrugere prin incendiere.

Bărbatul, indentificatu abia după 7 luni

“În fapt, în noaptea de 27/28 februarie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie, din comuna Pleniţa, despre faptul că, fostul concubin al acesteia ar fi incendiat autoturismul său parcat pe strada Mihail Strajan, din municipiul Craiova. La faţa locului, a intervenit un echipaj din cadrul Inspectoratului Situaţiilor de Urgenţă Dolj, care a desfăşurat activităţi de stingere a incendiului”, au transmis reprezentanţii IPJ Dolj. 

Poliţiştii l-au identificat pe bărbat vineri, în comuna Pleniţa, fiind dus la audieri. El a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj şi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Bărbat din Dolj, reținut după ce a dat foc mașinii fostei sale iubite. A fost prins de polițiști abia după 7 luni