Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bărbat din Dolj, reţinut după ce şi-a băgat în spital soţia cu 7 ani mai în vârstă. Femeia a ajuns pe mâinile medicilor, cu leziuni

Un bărbat din judeţul Dolj a fost reţinut pentru 24 de ore după ce şi-a agresat soţia, aceasta fiind transportată la spital cu leziuni la un picior.

de Redactia Observator

la 05.06.2024 , 11:29

- Profimedia

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au anunţat, miercuri, că un bărbat de 45 de ani din Sadova este cercetat pentru violenţă în familie. 

”În fapt, în cursul zilei 4 iunie, în jurul orei 13.32, poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie de 52 de ani, din comuna Sadova, cu privire la faptul că ar fi fost agresată de soţul său. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii care au stabilit că, în timp ce se aflau la domiciliul comun, din comuna Sadova, în urma unui conflict spontan, bărbatul de 45 de ani ar fi lovit-o pe soţia sa cu un obiect ascuţit-înţepător, provocându-i leziuni la nivelul membrului inferior”, au precizat poliţiştii, potrivit news.ro.

Femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost transportată la spital. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Bărbat din Dolj, reţinut după ce şi-a băgat în spital soţia cu 7 ani mai în vârstă. Femeia a ajuns pe mâinile medicilor, cu leziuni