Antena Meniu Search
x

Bărbat din Galaţi, arestat după ce, aflat în sevraj, a furat o sacoşă de legume şi o poşetă

Un bărbat din Galaţi a fost arestat preventiv pentru furt şi tâlhărie, după ce, aflat în sevraj, a sustras o sacoşă de legume şi o poşetă de la victime, informează, joi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi.

de Redactia Observator

la 20.10.2022, 14:05

Maşina poliţie
Bărbat arestat preventiv, după ce, aflat în sevraj, a furat o sacoşă de legume şi o poşetă - Inquam Photos

Potrivit sursei citate, la data de 19 octombrie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi a formulat propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile a inculpatului R.C., propunere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Galaţi.

Bărbatul a furat o sacoşă cu legume şi ulterior o poşetă

Inculpatul R.C., fiind în stare de sevraj, i-a sustras unei persoane vătămate o sacoşă cu legume din coşul de cumpărături, în timp ce se afla, marţi dimineaţă, în parcarea unui magazin din municipiul Galaţi, relatează agerpres. Ulterior, după aproximativ o oră, inculpatul s-a deplasat în cartier Micro 39, unde i-a sustras unei alte victime o poşetă, prin exercitarea de violenţe.

Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi a fost înregistrat un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi tâlhărie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Bărbat din Galaţi, arestat după ce, aflat în sevraj, a furat o sacoşă de legume şi o poşetă