Antena Meniu Search
x

Bărbat din Giurgiu, în stare gravă la spital, în urma unui conflict petrecut chiar în faţa casei. Trei indivizi, între care un minor de 16 ani, arestaţi

Bărbat de 44 de ani din comuna Prundu, judeţul Giurgiu, atacat cu brutalitate de 3 indivizi. Un minor de 16 ani, un tânăr cu vârsta de 18 ani şi un bărbat de 45 de ani au fost reţinuţi pentru tentativă de omor. 

de Redactia Observator

la 14.02.2023, 17:59

- Inquam Photos

Un minor în vârstă de 16 ani, un tânăr cu vârsta de 18 ani şi un bărbat de 45 de ani din comuna Prundu, judeţul Giurgiu, au fost reţinuţi pentru tentativă de omor după ce ar fi lovit cu un obiect contondent tăietor, în zona capului şi a mâinilor şi picioarelor, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din aceeaşi localitate, căruia i-a fost pusă viaţa în pericol.

"Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin 112, de către o femeie, din comuna Prundu, judeţul Giurgiu, cu privire la faptul că în faţa locuinţei sale se desfăşoară un conflict, în care sunt implicate mai multe persoane, iar soţul său ar fi fost înjunghiat. În temeiul sesizării, la faţa locului s-a deplasat echipa operativă, iar, din primele cercetări, a reieşit faptul că, în urma unui conflict verbal, un bărbat, de 44 ani, din comuna Prundu, judeţul Giurgiu, ar fi fost lovit cu un obiect contondent-tăietor, în zona capului, cât şi a membrului superior stâng şi a membrului inferior stâng, de către trei bărbaţi, cu vârste de 16, 18, respectiv 45 de ani, din aceeaşi localitate", se arată într-un comunicat de presă, emis marţi, de IPJ Giurgiu, potrivit Agerpres.

Bărbatul a ajuns în stare gravă la spital

Potrivit IPJ Giurgiu, bărbatul a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, "leziunile traumatice suferite punându-i în primejdie viaţa".

În dimineaţa zilei de 13 februarie 2023, poliţiştii Serviciul de Investigaţii Criminale, împreună cu cei ai Serviciului de Acţiuni Speciale şi ai Serviciul Criminalistic, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, au pus în executare, în comuna Prundu, judeţul Giurgiu, un mandat de percheziţie domiciliară şi trei mandate de aducere.

În urma activităţilor desfăşurate, pe baza probatoriului administrat, cei trei bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi vor fi prezentaţi instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Bărbat din Giurgiu, în stare gravă la spital, în urma unui conflict petrecut chiar în faţa casei. Trei indivizi, între care un minor de 16 ani, arestaţi