Antena Meniu Search
x

Bărbat din Râmnicu Sărat, reţinut după ce şi-a ameninţat vecinii pe Facebook. Era supărat că fratele său nu a fost invitat la un concert cu manelişti celebri

Un bărbat în vârstă de 47 de ani din Râmnicu Sărat a fost reţinut şi cercetat de Poliţie după ce ar fi ameninţat cu moartea mai multe persoane pe Facebook, relatează Agerpres.

de Redactia Observator

la 19.04.2023, 14:40

Bărbat din Râmnicu Vâlcea, reţinut după ce şi-a ameninţat vecinii pe Facebook
Bărbat din Râmnicu Vâlcea, reţinut după ce şi-a ameninţat vecinii pe Facebook - Getty Images

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul ar fi recurs la ameninţări după ce fratele său nu ar fi fost invitat la o petrecere în care erau aşteptaţi mai mulţi interpreţi cunoscuţi de manele.

"Ieri, 18 aprilie, în urma materialului probator administrat, poliţiştii au reţinut un râmnicean pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşiirii infracţiunii de ameninţare. În urma imaginilor apărute în spaţiul public, în care un utilizator al unei reţele de socializare a postat un mesaj scris prin care adresa ameninţări mai multor persoane, poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au demarat cercetări. Poliţiştii au identificat şi depistat persoana care ar fi adresat ameninţările, fiind vorba de un bărbat de 47 de ani, din municipiul Râmnicu Sărat, care ar fi postat mesajul în ziua de 18 aprilie. Ameninţările ar fi fost direcţionate către alţi patru râmniceni, cu vârste cuprinse între 22 şi 38 de ani", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău.

Postarea live de pe pagina de Facebook a fost ulterior ştearsă. Poliţiştii continuă cercetările sub coordonarea parchetului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Bărbat din Râmnicu Sărat, reţinut după ce şi-a ameninţat vecinii pe Facebook. Era supărat că fratele său nu a fost invitat la un concert cu manelişti celebri