Antena Meniu Search
x

Video Bărbat găsit mort în mare, în Portul Tomis. Cadavrul a fost observat plutind pe apă de turiști: prima ipoteză a anchetatorilor

Descoperire macabră, ieri dimineaţa, la malul mării, în Portul Tomis! Cadavrul unui bărbat a fost observat plutind pe apă în zona pontoanelor de turişti. Speriaţi, oamenii au dat alarma la 112. Locul a fost imediat împânzit de criminalişti. Bărbatul ar fi din Călăraşi. Cum nu existau urme de violenţă pe trupul victimei, prima ipoteză a anchetatorilor a fost că acesta ar fi ajuns în Portul Tomis pentru Bobotează, apoi ar fi căzut accidental în apă. Poliţiştii au deschis acum o anchetă şi urmează să afle în ce circumastanţe s-a produs nenorocirea.

de Redactia Observator

la 08.01.2024, 08:55

Vezi și

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat cã duminică, în jurul orei 14.25, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa – Secţia 3 Poliţie au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în zona Portului Turistic Tomis, în apa mării, se află un cadavru.

"Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat trupul unui bărbat, de 56 de ani", au precizat poliţiştii.

Cadavrul a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor decesului. În cauză poliţiştii au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Bărbat găsit mort în mare, în Portul Tomis. Cadavrul a fost observat plutind pe apă de turiști: prima ipoteză a anchetatorilor