Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bărbat găsit mort în maşină, în parcarea unui magazin din Cluj

Decoperire şocantă în parcarea magazinului Dedeman din Cluj. Un bărbat a fost găsit mort într-o maşină.

de Alex Prunean

la 27.08.2024 , 21:08

Bărbat găsit mort în maşină, în parcarea unui magazin din Cluj

Alerta a fost dată de o tânără care a văzut că omul nu mai mişcă. Din păcate, medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru om.

Ce spun poliţiştii

La data de 27 august a.c., în jurul orei 16.05, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de către o tânără, de 24 de ani, despre faptul că, în parcarea unui operator economic din Cluj-Napoca, din zona Gării, a observat că într-un autoturism se afla o persoană decedată.

Articolul continuă după reclamă

La fața locului a fost direcționată o echipă operativă de polițiști și un echipaj medical, constatând că cele sesizate se confirmă, fiind identificată persoana decedată, respectiv un bărbat de 46 de ani.

În cauză au fost demarate cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a se stabili cu exactitate cauza decesului după efectuarea expertizei medico-legale.

Alex Prunean Like

Meseria aceasta de fapt e o vocație. Sau un microb. De fapt, ambele. Îmi aduc aminte că atunci când am intrat în “familia Antenei” eram cel mai tânăr corespondent.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu sancţiunile drastice introduse odată cu noul an şcolar?
Observator » Evenimente » Bărbat găsit mort în maşină, în parcarea unui magazin din Cluj