Antena Meniu Search
x

Foto Bărbat în scaun cu rotile, surprins în timp ce face pârtie pe trotuar și curăță zăpada de pe mașinile vecinilor, în Făgăraș: "Ne lasă fără cuvinte"

Imagini emoționante în Brașov. Un bărbat în scaun cu rotile, care și-a pierdut ambele picioare, a fost surprins în timp ce face pârtie pe trotuar și curâță mașinile de zăpadă pentru comunitatea în care trăiește. Imaginea a ajuns virală și a emoționat zeci de utilizatori, după ce a fost postată pe Facebook.

de Redactia Observator

la 21.01.2024, 17:15

Brașovean imobilizat în scaun cu rotile, exemplu pentru vecinii care s-au trezit cu trotuarul curățat de zăpadă:
Brașovean imobilizat în scaun cu rotile, exemplu pentru vecinii care s-au trezit cu trotuarul curățat de zăpadă: - Facebook

Deși este imobilizat în scaun cu rotile și nu are ambele picioare, bărbatul nu a așteptat autoritățile sau vecinii să facă pârtie, ci a ieșit singur ”la lopată”. Fotografia cu bărbatul în timp ce curăță zăpada de pe trotuar a fost postată pe Facebook și a primit sute de aprecieri.

Imaginea, apreciată de sute de oameni

”O astfel de imagine ne lasă fără cuvinte. Pe noi, toți cei care "măturăm" de zor pe Facebook, din fotolii, când ninge, cu tot felul de nemulțumiri la adresa unora sau altora”, a scris persoana care a și postat fotografia.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imaginea a stârnit zeci de reacții, iar oamenii au avut doar cuvinte de laudă la adresa bărbatului. Mulți dintre ei îl cunosc și spun că este omul care nu se dă niciodată înapoi de la treabă. 

"Cel mai harnic! Mereu e primul la treaba!"

"Felicitări, meritați tot respectul!"

"Vedeți un om fericit"

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Bărbat în scaun cu rotile, surprins în timp ce face pârtie pe trotuar și curăță zăpada de pe mașinile vecinilor, în Făgăraș: "Ne lasă fără cuvinte"