Meniu
Search
x

Bărbat înjunghiat, cu multiple leziuni, găsit inconștient pe un pod din Huedin, județul Cluj

Un bărbat în stare de inconștiență, cu multiple leziuni și plăgi, a fost găsit pe un pod din Huedin, județul Cluj. În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că victima a fost înjunghiată de mai multe ori de un bărbat cu care a avut un conflict pe fondul consumului de alcool. Suspectul a fost prins

la 31.10.2018, 10:29

Un bărbat în stare de inconștiență, cu multiple leziuni și plăgi, a fost găsit pe un pod din orașul Huedin, județul Cluj. În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că victima a fost înjunghiată de mai multe ori de un bărbat cu care a avut un conflict pe fondul consumului de alcool. Suspectul a fost prins în timp ce încerca să părăsescă orașul.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Cluj, marţi seară, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe podul de pe strada Vlădeasa, din Huedin, se află în stare de inconştienţă un bărbat ce prezintă multiple leziuni.

În baza celor sesizate, la nivelul inspectoratului s-a constituit echipa operativă formată din poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului Criminalistic, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Huedin şi procuror, fiind demarate de îndată investigaţii. Conform verificărilor efectuate, la data de 30 octombrie, între victimă şi un alt bărbat a avut loc un conflict, pe fondul consumului de alcool. În acest context, un bărbat i-ar fi aplicat victimei mai multe lovituri cu un corp ascuţit la nivelul abdomenului şi toracelui, provocându-i leziuni traumatice”

Victima, un bărbat în vârstă de de 31 de ani, din Săcuieu, a suferit leziuni grave şi a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

După comiterea faptei, agresorul -  un bărbat de 40 de ani, din Fildu de Jos, judeţul Sălaj - ar fi încercat să părăsească oraşul, însă a fost depistat de către poliţiştii de la Huedin, care l-au condus la sediul unităţii de poliţie.

În baza probatoriului administrat în cauză, reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj au dispus reţinerea bărbatului pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la omor.

În cursul zilei de miercuri, bărbatul urmează a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

sursa: news.ro

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Bărbat înjunghiat, cu multiple leziuni, găsit inconștient pe un pod din Huedin, județul Cluj