Antena Meniu Search
x

Video Bărbat mort, după ce a fost lovit de un motociclist în timp ce încerca să traverseze strada în Mureş

Un accident cumplit s-a petrecut aseară, în Mureş. Un motociclist a lovit un pieton chiar în timp ce, în zonă, zeci de bikeri mărşăluiau pentru calm şi maturitate în trafic. În urma impactului violent, bărbatul de 54 de ani care voia să traverseze strada a murit.

de Redactia Observator

la 12.09.2021, 08:44

Vezi și
  • Bărbatul mort în accidentul din Mureş avea 54 de ani.

Ca o ironie sinistră a sorţii, în timp ce într-o parte a oraşului se desfăşura marşul motocicliştilor, pentru conştientizarea pericolelor din trafic, în cealaltă parte, un motociclist intră în plin într-un bărbat de 54 de ani. 

Martor: Noi eram în grădină, numai am auzit că s-a întâmplat ceva. Când am venit la poartă era deja acolo. 

Motociclistul nu a putut face nimic pentru a-l evita pe bărbat, care căra făină cu o roabă şi a vrut să traverseze şoseaua.

Anchetă a poliţiştilor în cazul accidentului mortal din Mureş

Emanuela Fărcaș, reprezentant IPJ Mureș: Echipajul medical prezent la faţa locului i-a aplicat manevre de resuscitare însă, din nefericire, a fost declarat decesul pietonului.

Traficul a fost blocat minute-n şir pe ambele sensuri. Acum, poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cum s-a întâmplat evenimentul tragic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Bărbat mort, după ce a fost lovit de un motociclist în timp ce încerca să traverseze strada în Mureş