Antena Meniu Search
x

VIDEO. Tată cu fiica de doi ani în braţe, spulberaţi de un motociclist trecut pe roşu, în Anglia. Bărbatul a fugit de la faţa locului

Un tată şi fetiţa lui de doar doi ani au fost spulberaţi de un motociclist inconştient, în timp ce traversau strada. Individul vinovat a fugit imediat de la faţa locului, lăsându-i pe cei doi agonizând în mijlocul străzii, până la apariţia ambulanţei.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 06.09.2021, 16:06

Captură video
Tatăl mergea alături de fetiţa lui la un magazin din zonă pentru a cumpăra mâncare - Youtube/ HIGH OPINION id

Un tată şi fetiţa lui de doar doi ani au fost spulberaţi de un motociclist inconştient, în timp ce traversau strada. Individul vinovat a fugit imediat de la faţa locului, lăsându-i pe cei doi agonizând în mijlocul străzii, până la apariţia ambulanţei.

Tatăl şi fetiţa lui, spulberaţi 9 metri pe asfalt de motociclist

Incidentul care a avut loc sâmbătă seara în Killinghall Road, Bradford, a fost surprins pe camerele de supraveghere. În imagini, tatăl poate fi văzut vorbind la telefon şi aşteptând culoarea verde a semaforului, în apropierea unui şantier rutier. Îşi ţinea fiica de doi ani în braţe, când a vrut să traverseze strada, dar în acel moment ambii au fost spulberaţi şi aruncaţi mai bine de 9 metri de un motociclist inconştient, relatează Mirror.

Din primele detalii, bărbatul mergea alături de fetiţa lui la un magazin din zonă pentru a cumpăra mâncare. Copila s-a ales doar cu câteva zgârieturi şi vânătăi, însă tatăl ei, în vârstă de 32 de ani, a fost transportat de urgenţă la spital, în stare gravă. 

Pe acelaşi subiect

Motociclistul a fugit imediat de la faţa locului, dar a fost prins mai târziu, potrivit poliţiei din West Yorkshire.

„Bărbatul mergea să cumpere mâncare pentru familie, când o motocicletă a trecut pe roşu prin zona restricţionată din cauza lucrărilor şi i-a spulberat, târându-i mai bine de 9 metri pe drum. Din fericire, fetiţa de 9 ani a suferit răni uşoare, dar tatăl ei a fost grav rănit la picior şi la faţă şi a fost transportat de urgenţă la spital”, a declarat unul dintre martorii aflaţi la faţa locului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Videoclipul postat pe reţelele de socializare a devenit viral, oamenii condamnând decizia şocantă a celui care a trecut în viteză deşi culoarea semaforului era roşie, urmând ca mai apoi să îşi vadă de drum în ciuda victimelor lăsate să zacă în mijlocul străzii.

O anchetă a fost deschisă pentru a se stabili care au fost circumstanţele exacte ale producerii incidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » VIDEO. Tată cu fiica de doi ani în braţe, spulberaţi de un motociclist trecut pe roşu, în Anglia. Bărbatul a fugit de la faţa locului