Antena Meniu Search
x

Foto Bărbat mort, după ce a pierdut controlul maşinii şi a intrat într-un TIR, pe contrasens. Accident mortal într-o localitate din Neamţ

Un şofer de 58 de ani din Neamţ a murit, după ce ar fi pierdut controlul maşinii şi s-a izbit într-un camion pe contrasens. Tirul a ieşit în afara şoselei în încercarea de a evita impactul.

de Redactia Observator

la 29.08.2023, 10:45

Marţi dimineaţă, în jurul orei 09:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Național 15B, în localitatea Vânători-Neamț.  

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, un autoturism condus de un bărbat, de 58 de ani, din Târgu-Neamț, din direcția Pipirig spre Târgu-Neamț, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un TIR, condus de un bărbat de 45 de ani, din județul Harghita.

Din nefercirie, în urma evenimentului rutier, a rezultat decesul bărbatului de 58 de ani. În cauză se continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Bărbat mort, după ce a pierdut controlul maşinii şi a intrat într-un TIR, pe contrasens. Accident mortal într-o localitate din Neamţ