Antena Meniu Search
x

Video Bărbat nevinovat, eliberat după 10 de ani închisoare. O mamă şi fiica ei sunt condamnate după ce au complotat asasinarea bunicii

Poveste de film în România: un bărbat a stat în închisoare 10 ani nevinovat, pentru o crimă pe care nu a comis-o. Adevăraţii criminali, două femei şi un bărbat, care au comandat asasinatul, au fost descoperiţi după un denunţ al unui deţinut. Poliţiştii au refăcut ancheta şi i-au trimis la închisoare când credeau că nu vor fi niciodată descoperiţi. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 23.06.2024 , 19:39

Victima este o bătrână. Crima a fost comisă la finalul anului 2010 atunci când două femei, mamă şi fiică au vrut să îşi omoare bunica dat fiind faptul că bătrâna voia să meargă la DIICOT să facă un denunţ într-un dosar care le viza pe amândouă. Au plătit un zugrav cu 10.000 de lei şi un scuter ca să o omoare pe bătrână, doar că la finalul anchetei, în închisoare a ajuns un alt bărbat.

Timp de 10 ani a povestit colegului de celulă faptul că el nu este motivat, motiv pentru care deţinutul a făcut un denunţ către judecătorul de supraveghere, denunţ care a ajuns ulterior şi pe masa poliţiştilor. Bărbat nevinovat a fost reaudiat, iar în momentul în care poliţiştii şi-au dat seama că el este absolut nevinovat au redeschis ancheta.

Săptămâna trecută, Tribunalul Ilfov a finalizat această nouă anchetă şi le-a trimis la închisoare pe adevăratele vinovate, cele două femei, mamă şi fiică care au primit o condamnare de 20 de ani de închisoare, dar va sta în spatele gratiilor şi complicele lor zugravul, care a primit 10 ani de închisoare.

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 6 voturi
Întrebarea zilei
Cât de uşor vă este să operaţi în sistemul e-Factura?
Observator » Evenimente » Bărbat nevinovat, eliberat după 10 de ani închisoare. O mamă şi fiica ei sunt condamnate după ce au complotat asasinarea bunicii