Antena Meniu Search
x

Foto Bărbat omorât de un cerb lăsat liber, pe un câmp din Timiş. Animalul ar fi fost împuşcat pe loc de un vânător

Un bărbat de 55 de ani a fost găsit mort pe un câmp dintre localitatea Soca și o cabană de vânătoare privată, în Timiş, de familia acestuia. Acesta a fost rănit grav, după ce a fost atacat de un cerb, care ar aparţine unui alt bărbat din zonă. Un vânător a fost chemat pentru a ucide animalul.

de Redactia Observator

la 14.10.2023, 08:58

Polițiștii Orașului Deta au fost sesizați vineri seara cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 55 de ani, a fost găsit decedat pe drumul dintre localitatea Soca și o cabana de vânătoare privată.

„Din verificările preliminare se pare că, acesta ar fi fost atacat de un animal sălbatic, posibil cerb”, anunță IPJ Timiș.

Animalul ar aparţine unui alt bărbat

În acest caz, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpa, cercetările fiind efectuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Deta.

Bărbatul a fost găsit fără suflare de familie câteva ore mai târziu, care a apelat după ajutoare. La sosirea echipajelor, cerbul se afla în apropierea cadavrului, dar un vânător a fost chemat pentru a-l împuşca, relatează Tion.ro. Tot familia victimei povesteşte că animalul ar aparţine unui bărbat din zonă, care l-a crescut de când era pui, iar acum la maturitate a devenit agresiv şi este lăsat liber, pe câmp.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Bărbat omorât de un cerb lăsat liber, pe un câmp din Timiş. Animalul ar fi fost împuşcat pe loc de un vânător