Antena Meniu Search
x

Bărbat de 53 de ani, mort după ce a fost prins de un mal de pământ, în Bistriţa

Un bărbat a fost prins de un mal de pământ, în Bistriţa. Alarma a fost dată, mai multe echipaje au ajuns la faţa locului, însă nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. 

de Redactia Observator

la 27.05.2024 , 10:52

- Shutterstock

Update: „La locul solicitării au fost direcționate de urgență un echipaj de descarcerare grea, containerul Multirisc, o autospecială de stingere pentru transport personal și o autospecială cu materiale și accesorii specifice, necesare în astfel de misiuni de extragere a persoanelor din medii ostile vieții. Bărbatul în vârstă de aproximativ 53 de ani a fost surprins de un mal de pamant până la nivelul toracelui. A fost găsit inconștient de către echipajele de intervenție și extras prin proceduri specifice în mai puțin de 15 minute”, potrivit ISU Bistrița Năsăud.

Bărbatul a fost predat echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD care a început imediat aplicarea protocolului de resuscitare. „Din păcate, organismului bărbatului nu a răspuns manevrelor aplicate, medicul fiind nevoit să îi declare decesul la locul solicitării”, transmit pompierii.

Un bărbat a fost surprins, luni dimineață, de un mal de pământ, anunță ISU Bistrița Năsăud. La fața locului au ajuns mai multe echipe specializate ale pompierilor.

Articolul continuă după reclamă

„Mai multe echipe specializate din cadrul Detașamentul de Pompieri Bistrița intervin în Bistrița pe str. Tarpiului unde un bărbat a fost surprins de un mal de pământ”, transmite ISU Bistrița Năsăud.

Pompierii menționează că intervenția este în dinamică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Toate firmele, obligate să folosească POS. Credeţi că măsura va combate evaziunea fiscală?
Observator » Evenimente » Bărbat de 53 de ani, mort după ce a fost prins de un mal de pământ, în Bistriţa