Antena Meniu Search
x

Foto Bărbat rănit, după ce un tramvai și un taxi s-au izbit violent. Orădeanul era pasager în mașină

Accident grav în Oradea. Un bărbat a ajuns la spital după ce un tramvai și o mașină s-au izbit violent.  În urma evenimentului o persoană, pasager în autoturism, a fost rănită, iar şoferul acestuia a primit îngrijiri medicale la locul accidentului, refuzând să fie transportat la spital. În tramvai se afla doar vatmanul, care nu a fost rănit, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 14.11.2023, 10:06

Bărbat rănit, după ce un tramvai și un taxi s-au izbit violent. Orădeanul era pasager în mașină
Bărbat rănit, după ce un tramvai și un taxi s-au izbit violent. Orădeanul era pasager în mașină - ISU Crișana

Accidentul a avut loc marţi dimineaţă, în jurul orei 5:40, pe Bulevardul Dimitrie Cantemir din Oradea, unde un tramvai a lovit din lateral un autoturism folosit pentru taximetrie.

O persoană a fost rănită

„Pompierii paramedici şi echipajul SAJ au evaluat persoanele implicate în accident şi au acordat îngrijirile necesare celor două victime din autoturism, din care una a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe, iar cealaltă (şoferul autoturismului) a refuzat transportul la spital”; informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Oradea

La locul accidentului au intervenit un echipaj de pompieri militari din cadrul Detaşamentului 1 Oradea, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, cu modul de descarcerare, echipajul de pompieri paramedici al Detaşamentului 2 Oradea, cu ambulanţa SMURD a subunităţii şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Bărbat rănit, după ce un tramvai și un taxi s-au izbit violent. Orădeanul era pasager în mașină