Antena Meniu Search
x

Bărbatul care a ridicat bariera la trecerea căii ferate, în București, are dosar penal

Un bărbat care a ridicat, vineri seară, bariera pe şoseaua Petricani şi a lăsat să treacă zeci de maşini este căutat de poliţişti. Autorităţile încearcă să-l identifice pe baza imaginilor surprinse de camerele de luat vederi.

de Redactia Observator

la 25.05.2019, 22:07

Vezi și

Un bărbat care a ridicat, vineri seară, bariera pe şoseaua Petricani şi a lăsat să treacă zeci de maşini este căutat de poliţişti. Autorităţile încearcă să-l identifice pe baza imaginilor surprinse de camerele de luat vederi. I-au deschis deja dosar penal pentru distrugere şi va fi cercetat pentru că a pus în pericol foarte mulţi oameni.

Circulaţia s-a blocat pe şoseaua Petricani după ce un şofer a forţat bariera lăsată. Fără să le pese că oricând putea trece trenul, mai mulţi oameni au traversat pe jos calea ferată. Pentru că s-a format o coadă de câţiva kilometri, un şofer întreprinzător s-a gândit chiar că are cheia întregii situaţii. A ridicat bariera cu mâna!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reprezentanţii CFR şi poliţiştii îl caută acum pe bărbatul care a ridicat bariera şi a pus în pericol zeci de oameni. De duminică, bariera de la Petricani este păzită pentru evita astfel de incidente

Tot pe şoseaua Petricani, camerele de supraveghere au surprins un şofer care se dă jos şi încearcă să împingă bariera cu mâna, dar şi un bicicilist grăbit care se strecoară şi înaintează printre barierele lăsate pentru a nu mai aştepta să treacă trenul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Bărbatul care a ridicat bariera la trecerea căii ferate, în București, are dosar penal