Antena Meniu Search
x

Bărbat ucis din greşeală la o stână din Dolj. Participa la sacrificarea unui miel, când a fost înjunghiat cu un cuţit în piept

Un doljean de 45 de ani a murit, după ce a fost înjunghiat în timpul sacrificării unui miel, la o stână din comuna Bratovoești.

de Redactia Observator

la 15.04.2023, 19:53

Vezi și

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a anunţat că poliţişti ai Secţiei nr.4 Poliţie Rurală Coşoveni au fost sesizaţi, sâmbătă, cu privire la faptul că, la o stână de animale, din comuna Bratovoeşti, un bărbat ar fi suferit vătămări în timpul sacrificării unui miel.

Bărbatul de 45 de ani a murit la spital

"La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii care au constatat faptul că, un bărbat, de 49 de ani, din localitatea Georocu Mare, în timp ce sacrifica un miel, l-ar fi lovit accidental cu cuţitul, în zona pieptului, pe un bărbat, de 45 de ani, din aceeaşi localitate. Bărbatul de 45 de ani a fost transportat la o unitate medicală unde, din păcate, a decedat ulterior.

La faţa locului au fost identificate mai multe persoane, printre care şi membri de familie ai bărbatului decedat, aceştia confirmându-le poliţistilor lipsa intenţiei în privinţa producerii leziunilor", a precizat IPJ Dolj. 

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. Ei  continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Bărbat ucis din greşeală la o stână din Dolj. Participa la sacrificarea unui miel, când a fost înjunghiat cu un cuţit în piept