Antena Meniu Search
x

Un vrâncean întors din Italia, dintr-o zonă unde e coronavirus, gonit de familie şi trimis la spital

Panică în Vrancea, acolo unde un bărbat de 43 de ani, întors recent din Italia, dintr-o zonă unde s-a confirmat infecția cu coronavirus, a fost gonit de familie şi trimis la spital.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 24.02.2020, 11:07

Un bărbat recent sosit din Italia, dintr-o zonă unde s-a confirmat infecția cu virusul COVID-19, nu a fost primit acasă de familie
Un vrâncean întors din Italia, dintr-o zonă unde e coronavirus, gonit de familie şi trimis la spital - Hepta / Imagine ilustrativă
  • Bărbatul revenise dintr-o zonă unde a fost confirmată infecţia cu coronavirus.
  • El a fost alungat de familie şi trimis la spital.

Panică în Vrancea, acolo unde un bărbat de 43 de ani, întors recent din Italia, dintr-o zonă unde s-a confirmat infecția cu coronavirus, a fost gonit de familie şi trimis la spital.

Actualizare 11.00 - În urma evaluării la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului din Focșani, un medic specialist epidemiolog a decis că bărbatul nu prezintă simptomele specifice virusului mortal. S-a luat decizia izolării acestuia la domiciliul din Câmpuri și supravegherea acestuia de către un medic al Direcției de Sănătate Publică Vrancea.

Un bărbat de 43 de ani din comuna Cîmpuri nu a fost primit acasă de familie, după ce s-a întors din Italia. Omul revenise dintr-o zonă unde a fost confirmată infecția cu virusul COVID-19.

Potrivit vrancea24.ro, el a fost internat în Secția Boli Infecțioase a Spitalului Județean ”Sf. Pantelimon” din Focșani, sub strictă supraveghere.

În Italia, a fost confirmat al patrulea deces de coronavirus. Este vorba despre un bărbat de 84 de ani, care se afla internat cu alte afecţiuni, într-un spital din Bergamo.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Un vrâncean întors din Italia, dintr-o zonă unde e coronavirus, gonit de familie şi trimis la spital