Antena Meniu Search
x

Video Bărbatul care s-a afişat cu un cuţit într-un autobuz din Bucureşti, plin cu călători, urmează să fie evaluat psihologic

Panică într-un autobuz din Capitală. Zeci de călători au fost ameninţaţi cu un cuţit, iar ofiţerii antitero ai SRI au fost trimişi de urgenţă în zonă.

de Bogdan Ocnaru

la 07.05.2021, 21:14

Vezi și
  • Bărbatul care s-a afişat cu un cuţit într-un autobuz din Bucureşti, plin cu călători, a fost capturat de ofiţerii antitero ai Serviciului Român de Informaţii.

Toate aceste ameninţări sunt tratate ca atentate teroriste. În alte ţări, ameninţările de acest fel au fost reale şi mulţi oameni au murit după întâmplări similare. 

Astăzi, în Bucureşti, ofiţerii SRI au intervenit imediat. Alarma s-a dat înainte de ora 12.30. Trupele antitero au intrat în autobuzul de pe linia 117, l-au dat jos pe individ şi l-au încătuşat. L-au luat în primire poliţiştii. O parte din intervenţie a fost filmată şi se vede momentul în care ofiţerii antitero îl pun la pământ pe bărbat. Bărbatul a fost dus la o secţie de Poliţie din apropiere şi are dosar penal pentru ameninţare.

Imobilizat, el le-a spus poliţiştilor că nu voia să facă rău nimănui şi că ar fi fost băut. Este cercetat pentru ameninţare cu o armă albă. Bărbatul a ajuns, în cele din urmă, la un spital de specialitate din Bucureşti unde va fi evaluat psihologic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Bărbatul care s-a afişat cu un cuţit într-un autobuz din Bucureşti, plin cu călători, urmează să fie evaluat psihologic