Video

Bărbatul care s-a afişat cu un cuţit într-un autobuz din Bucureşti, plin cu călători, urmează să fie evaluat psihologic

De Bogdan Ocnaru.
Publicat: 07.05.2021, 21:13.
Actualizat: 07.05.2021, 21:14

Panică într-un autobuz din Capitală. Zeci de călători au fost ameninţaţi cu un cuţit, iar ofiţerii antitero ai SRI au fost trimişi de urgenţă în zonă.

Toate aceste ameninţări sunt tratate ca atentate teroriste. În alte ţări, ameninţările de acest fel au fost reale şi mulţi oameni au murit după întâmplări similare.

Astăzi, în Bucureşti, ofiţerii SRI au intervenit imediat. Alarma s-a dat înainte de ora 12.30. Trupele antitero au intrat în autobuzul de pe linia 117, l-au dat jos pe individ şi l-au încătuşat. L-au luat în primire poliţiştii. O parte din intervenţie a fost filmată şi se vede momentul în care ofiţerii antitero îl pun la pământ pe bărbat. Bărbatul a fost dus la o secţie de Poliţie din apropiere şi are dosar penal pentru ameninţare.

Citește și:

Imobilizat, el le-a spus poliţiştilor că nu voia să facă rău nimănui şi că ar fi fost băut. Este cercetat pentru ameninţare cu o armă albă. Bărbatul a ajuns, în cele din urmă, la un spital de specialitate din Bucureşti unde va fi evaluat psihologic.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.