Antena Meniu Search
x

Video Bărbat înarmat cu un cuțit, imobilizat de ofițerii SRI Antitero într-un autobuz din București

Au apărut imagini de la intervenția ofițerilor SRI Antitero în sectorul 5 din București, unde un bărbat înarmat cu un cuțit a fost imobilizat într-un autobuz. Bărbatul, de 47 de ani, a fost predat Politiei, iar in acest moment se fac cercetari în cazul său.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 07.05.2021, 16:19

Vezi și

Potrivit primelor informații, Brigada Antiterorista din cadrul SRI a fost alertată în urma unui apel la 112, initiat la ora 12.28, care anunța că un barbat amenintă cu un cutit calatorii intr-un autobuz care circula in sectorul 5 din Bucuresti.

Bărbatul înarmat cu un cuțit nu este cunoscut pe profil terorist

Echipa de interventie a ajuns la fata locului unde, in coordonare cu Politia, l-a imobilizat pe suspect in condiții de siguranță pentru ceilalți pasageri și participanți la trafic.

”În urma unui apel la 112, iniţiat la ora 12.28, Brigada Antiteroristă din cadrul SRI a fost alertată că un bărbat ameninţă cu un cuţit călătorii într-un autobuz care circula in sectorul 5 din Bucureşti.  Echipa de intervenţie a ajuns la faţa locului unde, în coordonare cu Poliţia, l-a imobilizat pe suspect în condiţii de siguranţă pentru ceilalţi pasageri şi participanţi la trafic. Suspectul a fost predat Poliţiei, iar în acest moment se fac cercetări. Din primele verificări efectuate de SRI, suspectul nu este cunoscut pe profil terorist, iar până în prezent nu există elemente care să lege incidentul de un posibil act terorist”, a comunicat SRI.

Suspectul a fost predat Politiei, iar in acest moment se fac cercetari.

Din primele verificari efectuate de SRI, suspectul nu este cunoscut pe profil terorist, iar pana in prezent nu exista elemente care sa lege incidentul de un posibil act terorist.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Bărbat înarmat cu un cuțit, imobilizat de ofițerii SRI Antitero într-un autobuz din București