Antena Meniu Search
x

Video Bărbatul de 70 de ani, mort într-un incendiu petrecut în Capitală, ar fi fost bolnav şi folosea un aparat de oxigen

Explozie urmată de incendiu, seara trecută, într-un bloc din Capitală. În urma deflagraţiei şi-a pierdut viaţa un bărbat de aproximativ 70 de ani. Pompierii au reuşit să stingă rapid flăcările, care nu s-au extins şi la alte apartamente. Vecinii bărbatului care a murit spun că acesta ar fi fost bolnav şi folosea un aparat de oxigen care îl ajuta să respire.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 05.01.2022, 08:35

Vezi și

Detunătura s-a auzit în jurul orei 19:00, într-unul dintre apartamentele blocului din cartierul Militari. Imediat, tot etajul s-a umplut cu un fum gros. 

''O bubuitură foarte mare. Am venit încoace. Când am văzut...dezastru ce era aici. M-am îngrozit.''

''A venit un fum dens, mare. Şi acolo la etajul 1 s-a dus pe scări, până sus fumul, pe fiecare scară.''

Nu a fost nevoie ca oamenii să fie evacuaţi

Pe acelaşi subiect

Flăcările care au izbucnit după explozie au afectat o sigură cameră din apartament. Pompierii au spart uşa pentru a putea intra şi l-au găsit pe proprietar, un bărbat de aproximativ 70 de ani, fără suflare. Din spusele vecinilor, victima avea mai multe probleme de sănatate.

Pompierii nu au stabilit încă cauza exploziei, vecinii dau însă vina pe o rezervă de oxigen pe care proprietarul ar fi avut-o în casă.  

''Cineva trebuia să stea lângă el. Nu ca să se întample nenorocirea asta. Da, avea mască de oxigen. Era bolnav.'' 

Incendiul a fost stins rapid de pompieri. Nu a fost nevoie ca locatarii din bloc să fie evacuaţi. Autorităţile fac acum cercetari pentru a stabili cu exactitate care a fost cauza deflagraţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Bărbatul de 70 de ani, mort într-un incendiu petrecut în Capitală, ar fi fost bolnav şi folosea un aparat de oxigen