Antena Meniu Search
x

Incendiu cu mare degajare de fum la un apartament pe Bulevardul Iuliu Maniu din Bucureşti. O persoană a decedat

Pompierii din Bucureşti intervin, marţi seară, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la un apartament dintr-un bloc de pe Bulevardul Iuliu Maniu. Incendiul s-a manifestat cu flacără şi fum dens, notează news.ro.

de Redactia Observator

la 04.01.2022, 19:29

Incendiu cu mare degajare de fum la un apartament pe Bulevardul Iuliu Maniu din Bucureşti

UPDATE 19:28 În urmă cu scurt timp, ISUBIF a intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la un apartament, în bd. Iuliu Maniu. A ars cu flacără în una din camere, cu degajare mare de fum (et. 1). În respectiva cameră a fost găsită o persoană decedată. Nu a fost necesară evacuarea locatarilor din bloc. Au acţionat 3 autospeciale de stingere, SMURD şi Descarcerare de la Detaşamentul Grozăveşti. În acest moment incendiul este localizat. Incendiul a fost stins. Nu au fost alte victime.

ISU Bucureşti-Ilfov intervine, marţi seară, pentru lichidarea unui incendiu care a izbucnit la un bloc de pe Bulevardul Iuliu Maniu. ”A fost incendiu de apartament, acum nu mai arde cu flacăra, este mult fum”, au transmis reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.  

Sursa citată a precizat că se lucrează pentru stingerea incendiului.  La faţa locului acţionează trei autospeciale de stingere.  Deocamdată, nu sunt anunţate victime.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Incendiu cu mare degajare de fum la un apartament pe Bulevardul Iuliu Maniu din Bucureşti. O persoană a decedat