Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bărbatul din Bistriţa-Năsăud care le-a dat foc soţiei şi celor trei copii, externat şi dus la audieri. A fost reţinut pentru 24 de ore

Bărbatul din judeţul Bistriţa-Năsăud care a turnat benzină în camera în care se aflau soţia şi cei trei copii minori ai familiei a fost externat din spital. El este audiat, marţi după-amiază, procurorii urmând să emită ordonanţă de reţinere pe numele lui.

de Redactia Observator

la 06.08.2024 , 15:43

Răzbunare din gelozie: şi-a incendiat familia
Răzbunare din gelozie: şi-a incendiat familia

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud au început urmărirea penală pentru tentativă de omor calificat sub forma violenţei în familie pe numele bărbatului care, luni, a turnat benzină în camera în care se aflau soţia şi cei trei copii şi a dat foc, femeia şi unul dintre copii suferind arsuri

El a petrecut noaptea în Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bistriţa, sub paza Poliţiei, iar marţi a fost externat, la ora transmiterii acestei ştiri fiind audiat la Parchet, în calitate de suspect, au declarat reprezentanţi ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud. Procurorul de caz urmează să emită ordonanţă de reţinere pe numele lui, iar ulterior va fi prezentat Tribunalului Bistriţa-Năsăud cu propunere de arestare preventivă. 

A dat foc camerei în care se aflau soţia şi cei trei copii. Mama are arsuri pe 90% din corp

Articolul continuă după reclamă

Orbit de furie, bărbatul de 42 de ani a dat foc camerei unde se aflau soţia, dar şi cei trei copii - o fetiţă de 9 ani şi doi băieţi, de 3 şi 11 ani. Totul a pronit de la un conflict pe care l-a avut cu partenera de viaţă. Cel care a sunat la 112 a fost chiar copilul de 11 ani.

Pe acelaşi subiect

"A vrut să-i dea foc. I-a dat foc ei şi fetiţei care era în cameră", spune un vecin. Mama a reuşit să salveze copila, chiar cu preţul vieţii. Femeia a fost găsită în stare gravă şi transportată la spitalul din Târgu Mureş cu elicopterul SMURD. Fetiţa a fost şi ea rănită.

"Prezenta arsuri de aproximativ 90%. A fost intubată. Minorul de 9 ani prezenta arsură de membră inferioară aproximativ 20%. A fost stabilizat la faţa locului de echipajul de prim ajutor", a declarat Ion Ciorescu, SCJU Bistrița.

Răzbunare din gelozie: şi-a incendiat familia

Medicii au luat decizia să le transfere la Bucureşti. În schimb, la un alt spital din Bistriţa a ajuns agresorul care a suferit arsuri pe aproximativ 20% din suprafaţă corporală. Tatăl bărbatului susţine că aceasta avea probleme psihice şi a fost internat la spital în urmă cu două luni. 

"Dacă a fost înăuntru nu mai judeca. A stat o lună de zile şi pe semnătură a ieşit şi era sub tratement. A povestit şi băiatul cu el. Că nevasta e de vină... Că ăsta-i motivul", susţine Nicolae Ion, tatăl bărbatului.

Vecinii sunt şocaţi de tragedie. "Nu s-au certat, nu au avut nimic. Săptămâna trecută au fost la mare împreună. Nu au avut certuri", povesteşte o localnică. Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud a fost sesizat, iar bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru tentativă de omor calificat.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Bărbatul din Bistriţa-Năsăud care le-a dat foc soţiei şi celor trei copii, externat şi dus la audieri. A fost reţinut pentru 24 de ore