Antena Meniu Search
x

Bărbatul din Mehedinţi care a stat 2 nopţi pe un stâlp de tensiune, supărat că i-a plecat iubita din ţară, a fost convins să coboare

Incident cu final fericit în Mehedinţi. Bărbatul care s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune şi a ameninţat că se aruncă în gol a fost convins să coboare. Omul era supărat că iubita lui a plecat din ţară.

de Redactia Observator

la 28.06.2023, 11:41

Bărbatul care încă de marţi dimineaţă s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune din satul Cerneţi, comuna Şimian, din judeţul Mehedinţi, a fost convins de poliţişti să coboare. Acesta a fost internat într-o unitate de psihiatrie.

Bărbatul a fost internat la o unitate de psihiatrie

”În urma negocierilor purtate de negociatorul din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi şi celelate forţe angrenate la faţa locului, cu bărbatul, acesta a fost convins să coboare de pe stâlp. Bărbatul nu a suferit leziuni. Acesta a fost internat la o unitate de psihiatrie”, a transmis miercuri dimineaţă, IPJ Mehedinţi, potrivit Agerpres.

Localnicii din satul Cerneţi au sunat la numărul de urgenţă 112, încă de marţi dimineaţă, pentru a anunţa că un bărbat s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune şi nu poate fi convins să coboare. Imediat la faţa locului s-au deplasat echipe de pompieri şi poliţişti care au încercat să îl coboare.

Bărbatul este cunoscut cu afecţiuni psihice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Bărbatul din Mehedinţi care a stat 2 nopţi pe un stâlp de tensiune, supărat că i-a plecat iubita din ţară, a fost convins să coboare