Antena Meniu Search
x

Video Bărbatul din Sibiu care a băgat în spital copiii iubitei la începutul anului, condamnat la 12 ani de închisoare. Le datorează 20.000 euro daune morale

Bărbatul din Sibiu care la începutul anului a maltratat doi copii, în timp ce mama lor era în spital să nască, şi-a primit pedeapsa. Anchetatorii l-au acuzat în tentativă de omor, iar judecătorii au decis  să-l condamne cu executare. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 20.06.2023, 14:13

Vezi și

Individul a fost condamnat la 12 ani de închisoare cu executare, faptele fiind încadrate la tentativă de omor din cauza violenţei de nedescris de care a dat dovadă. În luna ianuarie a acestui an, bărbatul a rămas acasă împreună cu cei doi copii ai concubinei în vârstă de 4 şi 7 ani pentru că femeia se internase în spital să nască.

Bărbatul ar putea petrece ani întregi în spatele gratiilor

Bărbatul s-a întors beat de la un parastas şi s-a enervat la culme atunci când băiatul de 7 ani s-a scăpat pe el şi a început să-l lovească în repetate rânduri. Pentru că fata cea mică în vârstă de 4 ani a început să plângă a bătut-o şi pe ea până când a rămas inconştientă pe podea. Fratele agresorului a fost cel care a cerut ajutoare iar cei doi copii au ajuns în stare extrem de gravă la spital având nevoie de zeci de zile de îngrijiri medicale.

La audieri, individul, care este şi recidivist, a dat vina pe copii şi a spus că s-au bătut între ei şi au căzut din pat. Judecătorii nu l-au crezut şi au decis să îi dea o pedeaspă de 12 ani de închisoare. Pe lângă asta, trebuie să le plătească celor mici daune de morale în valoare de 20.000 de euro. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel, dar în acest timp bărbatul rămâne în arest.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Bărbatul din Sibiu care a băgat în spital copiii iubitei la începutul anului, condamnat la 12 ani de închisoare. Le datorează 20.000 euro daune morale