Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Bătaie ca-n ringul de box în Haţeg. Mai mulţi localnici şi-au împărţit pumni şi picioare; maşinile din jur, avariate

Bătaie ca în filme în centrul oraşului Haţeg! La încăierare au participat mai multe persoane care au trecut rapid de la agresiunea verbală la agresiunea fizică.

de Redactia Observator

la 17.09.2024 , 07:56

După ce şi-au împărţit pumni şi picioare, s-au folosit de toate obiectele pe care le aveau la îndemână pentru a face prăpăd în jurul lor. Două persoane au ajuns direct la spital, iar mai multe maşini care erau parcate în zonă au fost avariate.

"În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de încăierare, tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

S-a dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore faţă de opt bărbaţi, cu vârste cuprinse între 59 şi 18 ani, precum şi a unui minor de 17 ani, bănuiţi că ar fi participat la încăierare", a declarat Carla Strujan, de la IPJ Hunedoara.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » Bătaie ca-n ringul de box în Haţeg. Mai mulţi localnici şi-au împărţit pumni şi picioare; maşinile din jur, avariate