Antena Meniu Search
x

Video Bătaie cruntă filmată într-un club din Iași. Mai mulți tineri și-au împărțit pumni și picioare, doi dintre scandalagii au fost săltați de poliție

A plouat cu scaune într-un club din Iaşi. După ce au curs râuri de alcool, mai mulţi tineri ieşiţi să petreacă au transformat ringul de dans într-unul de box.

de Redactia Observator

la 14.06.2021, 13:02

Vezi și

Şi-au împărţit pumni şi picioare, dar au considerat că nu este de ajuns, aşa că au apucat tot ce le-a venit la mână şi au distrus tot în jur. Ceilalţi petrecăreţi au încercat să se ferească şi au asistat şocaţi la scenele violente. Spiritele s-au calmat de-abia după ce au sosit echipajele de poliţie. O femeie a acuzat mai mulţi bărbaţi că au încercat să o atingă, fără acordul ei, potrivit BZI.

Doi bătăuși au fost reținuți

Potrivit IPJ Iași, a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice. În baza probatoriului administrat în cauză, două persoane au fost reţinute pentru 24 de ore şi introduse în Arestul IPJ Iaşi.

„La data de 13 iunie a.c., conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi a dispus sesizarea din oficiu şi demararea de îndată de verificări, cu privire la conflictul care a avut loc între mai multe persoane într-un club din municipiul Iaşi, în noaptea precedentă. În cadrul cercetărilor au fost ridicate şi vizionate imagini de pe camerele de luat vederi, au fost identificaţi şi audiaţi martori, precum şi persoanele care ar fi fost implicate în conflict. În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice. În baza probatoriului administrat în cauză, doi dintre bărbaţii bănuiţi de comiterea faptei au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introduşi în Arestul IPJ Iaşi. 

Astfel, în urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate de poliţiştii Poliţiei Municipiului Iaşi şi Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi a rezultat faptul că pe fondul consumului de băuturi alcoolice între două grupuri de persoane s-a iscat un conflict spontan. Cercetările au fost derulate până în prezent de poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Iaşi şi ai Serviciului de Investigaţii Criminale”, a declarat pentru Observator Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Bătaie cruntă filmată într-un club din Iași. Mai mulți tineri și-au împărțit pumni și picioare, doi dintre scandalagii au fost săltați de poliție