Antena Meniu Search
x

Video Bătaie cu bâte, țevi și scaune, într-un bar din Bistrița-Năsăud. Mai bine de un minut, scandalagiii se lovesc cu sălbăticie care pe unde apucă

Scandal monstru între mai mulți tineri, surprins de camerele de supraveghere într-un bar din comuna Telciu, județul Bistrița-Năsăud. Două găști au fost filmate cum își împart pumni și picioare, se atacă sălbatic cu bâte și țevi, apoi pun mâna pe scaune și se lovesc, timp de mai bine de un minut, fără oprire, care pe unde apucă.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 30.11.2022, 13:56

Vezi și

Scene incredibile surprinse, în urmă cu trei zile, în noaptea de 27 noiembrie mai exact. Cel puțin zece tineri, care păreau a fi împărțiți în două găști rivale, s-au luat la bătaie într-un bar din comuna Telciu, întreg scandalul fiind surprins de o cameră de supraveghere.

Mai întâi se lovesc cu bâtele, apoi cu scaunele din local

După ce, în prima fază, s-au atacat cu bâte și țevi, agresorii furioși au luat scaunele din local și s-au lovit cu ele mai bine de un minut, fără oprire, care pe unde a apucat.  

Imaginile au ajuns și la poliție, care au întocmit dosar penal pentru lovire, distrugere și amenințare. "Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au întocmit un dosar penal, fiind desfășurate cercetări cu privire la infracțiunile de lovire sau alte violențe, distrugere și amenințare, urmând să fie stabilită participația penală cât și întreaga stare de fapt", au declarat pentru presa locală reprezentanții IPJ Bistrița-Năsăud.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Bătaie cu bâte, țevi și scaune, într-un bar din Bistrița-Năsăud. Mai bine de un minut, scandalagiii se lovesc cu sălbăticie care pe unde apucă