Meniu
Search
x

Video Bătaie cu pumni şi picioare în parcarea unui mall din Craiova. Doi soţi ar fi fost atacaţi din cauza unui loc de parcare

Au apărut imagini şocante cu momentul în care doi soţi au fost bătuţi în parcarea unui mall din Craiova. Atenţie urmează scene care vă pot afecta emoţional!

De Redactia Observator la 22.09.2021, 14:09
Vezi și

Pe imaginile suprinse de camerele de supraveghere din zonă se vede cum cei doi soţi sunt înconjuraţi de patru indivizi cu care încep să se certe. Conflictul degenerează, iar cei patru bărbaţi încep să-l lovească cu pumnii şi picioarele pe soţul femeii, care se prăbuşeşte la pământ. În altercaţie este lovită şi soţia barbatului agresat. 

Cei soţi ar fi fost atacaţi pentru că ar fi ocupat un loc de parcare pe care îl avea în vizor şoferul celeilalte maşini. Bătăuşii, un bărbat de 48 de ani şi alţi trei tineri, cu vârste curpinse între 17 şi 22 de ani, au fost reţinuţi pentru infracţiunea de lovire şi alte violenţe. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Bătaie cu pumni şi picioare în parcarea unui mall din Craiova. Doi soţi ar fi fost atacaţi din cauza unui loc de parcare