Antena Meniu Search
x

Video Bătaie cu toporul și spray paralizant, după o șicanare în trafic, în Capitală. Scandalul, filmat cu camera de bord

Scene de infarct în Capitală. După o șicanare în trafic, un bărbat a auncat un topor după un alt șofer, iar cel din urmă s-a răzbunat şi a intrat cu mașina în autoturismul celuilalt. Tot scandalul a durat doar câteva secunde. O cameră de bord a filmat incidentul incredibil. Acum, scandalagiii sunt cercetați sub control judiciar. 

de Redactia Observator

la 24.04.2022, 20:22

Vezi și

Ora 12:30 de minute. Trei bărbați pornesc un adevărat scandal cu topoare și spray-uri lacrimogene pe o stradă din sectorul 2 al Capitalei. Motivul? O neînțelegere în trafic. 

Bogdan Dinu, reporter Observator: În imaginile surprinse de o cameră de bord se observă cum șoferul mașinii gri pleacă de pe loc fără să se asigure și taie fața autoturismului alb în care se aflau cei doi bărbați. 

Imediat după ce evită accidentul, șoferul și pasagerul din dreapta coboară din mașină, iar unul dintre ei aruncă un topor în luneta autoturismului din față. Celălalt bărbat se îndreaptă către șofer, moment în care acesta dă cu spatele și intră în plin în mașina lor. 

Martor: Am ieșit afară, șoseaua era blocată pe dus-întors. Era o adunătură de oameni. Se împingeau. Stăteau față în față, vorbeau, se certau. 

Pe acelaşi subiect

Bărbații implicați sunt cercetați sub control judiciar

15 secunde durează totul, apoi șoferul pleacă în viteză de la locul accidentului. 

Bogdan Dinu, reporter Observator: Imaginile de pe camera de bord au ajuns și la Poliție. Cei trei bărbați au fost identificați și sunt acum cercetați sub control judiciar. Până se termină ancheta, însă, niciunul dintre aceștia nu va mai putea să se urce la volan. 

Și în Dej s-a petrecut o scenă similară, zilele trecute. Doi bărbați s-au bătut în trafic, iar unul dintre ei l-a lovit intenţionat cu mașina pe celălalt. Și în acest caz, procurorii l-a plasat pe șofer sub control judiciar.  

Care este explicația acestui comportament

Ingrid Bărbulescu, psiholog: Pornește de la un stres care nu începe neapărat din trafic, poate să fie ceva ce trăim acasă sau la locul de muncă. E important să conștientizăm că ele ne fac rău nouă, pentru că furia, de cele mai multe ori, se întoarce către noi. 

Începutul de an a adus sancțiuni mai aspre pentru șoferii agresivi în trafic, printr-o modificare a Codului Rutier. 

Aurel Moraru, instructor auto: Au mărit cuantumul amenzilor, au mărit perioada de suspendare a permisului de conducere. 

Şoferii care au un comportament agresiv la volan pot fi amendați cu până la aproape 3.000 de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Bătaie cu toporul și spray paralizant, după o șicanare în trafic, în Capitală. Scandalul, filmat cu camera de bord