Antena Meniu Search
x

Video Bătaie generală după câteva pahare, într-un bar din Galaţi. Un bărbat de 34 de ani a spart o sticlă şi a atacat alţi clienţi

Bătaie generală într-un bar din judeţul Galaţi. Un bărbat a ajuns pe mâinile poliţiştilor după ce a provocat şi a rănit mai mulţi clienţi. Camerele de supraveghere i-au surprins pe oameni când încercau să-l potolească pe scandalagiu. 

de Adrian Obreja

la 16.04.2024, 14:29

Vezi și

Conflict spontan a pornit în urma consumului de alcool, mai ales din partea agresorului, iar bătaia a fost surpinsă de camerele de supraveghere ale barului din acel sat - Fântânele din judeţul Galaţi.

Pe imagini se vede cum agresorul de 34 de ani le adresează injurii altor clienţi, după care sparge o sticlă de masă şi răneşte doi bărbaţi de 25 şi 29 de ani. În conflict au intervenit şi ceilalţi clienţi, totul devenind o bătaie generală, mai ales pentru a încerca să-l potolească pe agresor, după care acesta a spart şi geamul unei vitrine frigorifice din acel bar.

Agresorul, reţinut pentru 24 de ore

A doua zi, cele două victime au depus plângere la poliţie. Anchetatorii i-au chemat la audieri pe toţi trei, după care au decis să-l reţină pe agresor, mai ales după ce au urmărit şi imaginile de pe camerele de supraveghere. Este reţinut 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi urmează să fie dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul de 34 de ani care a provocat acest scandal are antecedente penale şi a mai fost condamnat înt recut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Bătaie generală după câteva pahare, într-un bar din Galaţi. Un bărbat de 34 de ani a spart o sticlă şi a atacat alţi clienţi