Antena Meniu Search
x

Video Bătaie generală între patru elevi din Caraş-Severin, după terminarea cursurilor. Motivul încăierării ar fi fost o fată

Patru elevi cu vârste cuprinse între 14 şi 16 ani din Caraş-Severin s-au luat la bătaie, după terminarea cursurilor, chiar în apropierea unei unităţi de învăţământ. Se pare că tinerii erau elevi în şcoli diferite, iar motivul încăierării ar fi fost... o fată. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 18.01.2023, 13:51

Vezi și

Conflictul s-a încheiat la Poliţie, acolo unde oamenii legii i-au chemat pe toţi cei implicaţi - elevii, alături de părinţi - şi au aplicat cu generozitate amenzi de câte 500 de lei. Este important de menţionat că, până la această oră, nu a fost depusă nicio plângere penală în acest caz. Cei patru elevi, cu vârste cuprinse între 14 şi 16 ani, s-au întâlnit după terminarea orelor.

Sunt elevi la două şcoli diferite din oraş, iar această întâlnire s-a transformat rapid într-o bătaie generală, care a fost filmată şi postată apoi pe o reţea de socializare. În imagini se vede cum doi dintre elevi sunt bătuţi puternic cu picioarele şi cu pumnii de către ceilalţi adolescenţi. Poliţia a fost chemată la faţa locului de către directoarea uneia dintre unităţile şcolare, cea aflată în vecinătate, iar astăzi, s-au întrunit şi consiliile profesorale, pentru a lua măsuri pe linie şcolară. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Bătaie generală între patru elevi din Caraş-Severin, după terminarea cursurilor. Motivul încăierării ar fi fost o fată