Antena Meniu Search
x

Bătaie ca-n filme într-un supermarket din Capitală! Totul a pornit de la o sticlă de vin spartă de un client!

Un client a spart o sticlă de vin şi a declanţat haosul într-un supermarket din Bucureşti.Pentru că i s-au cerut explicaţii, omul l-ar fi agresat pe paznicul magazinului, iar mai mulţi martori au încercat să-l oprească. Totul a degenerat într-o bătaie generală şi s-a încheiat cu intervenţia poliţiştilor care l-au imobilizat pe bărbatul violent.

Vezi și

Un client a spart o sticlă de vin şi a declanşat haosul într-un supermarket din Bucureşti. Pentru că i s-au cerut explicaţii, omul l-ar fi agresat pe paznicul magazinului, iar mai mulţi martori au încercat să-l oprească. Totul a degenerat într-o bătaie generală şi s-a încheiat cu intervenţia poliţiştilor care l-au imobilizat pe bărbatul violent.

Din altercaţie acesta s-a ales cu răni uşoare şi a primit îngrijiri la faţa locului. Ulterior a fost audiat şi reţinut pentru 24 de ore. Una dintre victimele lui a ajuns la spital. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Bătaie ca-n filme într-un supermarket din Capitală! Totul a pornit de la o sticlă de vin spartă de un client!