Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Bătaie între doi părinţi într-un parc din Sighetu Marmaţiei. Bărbaţii s-au luat la pumni după o ceartă între copiii lor

Bătaie cu pumni, după ce un tată a vrut să-i facă dreptate fiului său în faţa unui copil ucrainean. Incidentul grav s-a petrecut într-un parc plin cu oamenii, printre care şi copii, din Sighetu Marmației! Totul a fost fimat de un trecător. Victima colaterală, un tânăr de 20 de ani, care a vrut să aplaneze situaţia, s-a ales cu un pumn fix în faţă. 

de Simona Vasiac

la 25.09.2024 , 13:50

Cearta a început în timpul unei partide de fotbal. La un moment dat, cei mici au început să se certe, iar tatăl unuia dintre ei a intrat pe terenul de fotbal pentru a face dreptate pentru copilul sau. În încercarea de a aplana conflictul, un tânăr de 20 de ani s-a băgat intre cei doi părinți. Acesta a fost lovit cu pumnul în faţă și a căzut la pământ. Agresorul s-a ales cu o amenda, deoarece tânărul nu a dorit să depună plângere.

Vezi și
Simona Vasiac Like

Vin din colțul de țară unde se agață harta în cui. Fiecare om care pășește în acest loc își retrăiește copilăria și asta încerc să arăt dincolo de ecran.

Întrebarea zilei
Cheltuiţi mai mult din bugetul familiei pentru produsele pentru copii decât pentru alte articole esenţiale?
Observator » Evenimente » Bătaie între doi părinţi într-un parc din Sighetu Marmaţiei. Bărbaţii s-au luat la pumni după o ceartă între copiii lor