Antena Meniu Search
x

Video Bătaie iscată de două tinere, un bărbat a sărit cu maceta, la Ploiești. Momentul când scandalagiii văd mascaţii şi o rup la fugă

Imagini şocante au fost filmate pe o stradă din Ploieşti. Două tinere s-au luat la ceartă, iar în altercație au intervenit și mai mulți bărbați. 

de Redactia Observator

la 29.04.2023, 12:04

Vezi și

Tinerele de 19 şi 27 ani ar fi avut un conflict mai vechi. Unul dintre bărbaţii care s-au implicat avea şi o macetă, despre care se credea iniţial că este un cuţit. A fost nevoie de intervenția polițiștilor de la Operaţiuni Speciale, dar și de specialişti SRI din cadrul Brigăzii Anti-Tero. 

Când forțele de intervenție au ajuns în zonă, o parte dintre cei implicaţi au rupt-o la fugă, iar ofiţerii au pornit în urmărirea lor. Cele două tinere au fost amendate cu cate 1.000 de lei pentru deranjarea ordinii si linistii publice. Nu au vrut să depună plângere una împotriva celeilalte. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Bătaie iscată de două tinere, un bărbat a sărit cu maceta, la Ploiești. Momentul când scandalagiii văd mascaţii şi o rup la fugă